Grød

Her er opskriften på en lækker grød fyldt med langsomme kulhydrater, fibre, protein og det gode umættet fedt – og selvfølgelig god smag! Den mætter længe og kan varieres med frugt efter årstid og smag.


Bland 2/3 dl gryn/flager, 2 dl vand, 1 pasteuriseret æggehvide, 1 tsk chiafrø, 1 tsk hørfrø, 1/2 tsk loppefrøskaller, 1 fintrevet lille gulerod, 5 hindbær, 1/3 tsk vaniljepulver og et nip salt. Kog det i en gryde indtil grøden har en passende konsistens. Server med en klat skyr, hakkede mandler og friske hindbær.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s