Julecookies

Når man bager disse lækre julecookies dufter hele huset af jul og det er altså en vigtig del af december når skal der julehygges! De er lavet af peanutbutter, mandelmel og kokossukker, som bliver optaget langsomt og man sikrer derfor et stabilt blodsukker. 

 

Du skal starte med at piske 60 gram blødt smør med 2 spsk kokossukker. Dernæst tilsættes revet skal fra 1 øko appelsin, 1 spsk revet frisk ingefær, 1 æg og pisker igen. Så tilsættes resten; 1/2 tsk vaniljepulver, 1/4 tsk kardekomme, 2 spsk cruncy peanutbutter, 1 dl funktionel mandelmel, 1/3 tsk natron og 1/3 tsk bagepulver. Rør det hele godt sammen og sæt 9 cookies med en spiseske på en bageplade. De flyder ikke så meget ud, så flad dem gerne lidt ud med skeen. Bag dem ved 175 grader i 10-15 min.  
Man kan også tilsætte lidt hakket tørret tranebær, lidt kanel, peberkagekrydderi eller andre lækre julsmage. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s