Squashkage

Squashkage med æble og krydderier som gør den lækker og perfekt til efterårshygge.

Tænd ovnen på 175 grader. Bland 2 æg med 1/2 dl vand og 1/2 dl olie i en skål. Tilføj herefter 1/2 revet squash, 1/2 revet æble, 1 tsk tørret ingefær, 1/2 tsk kardemomme, 1/2 tsk bagepulver, 1 tsk vaniljepulver, 1 dl havregryn (kan købes glutenfri), 1 dl finthakket valnødder, 1 dl sukringold, 1 spsk loppefrøskaller, skallen fra en økocitron og 2 dl funktionel mandelmel. Rør det hele sammen og kom i en smurt form og bag 25 minutter.

Når kagen er kølet af, kan man lave en frosting af 4 spsk phillidelphiaost, 1 spsk skyr, 1 tsk citronsaft, 1 tsk sukrinmelis og 1/2 tsk vaniljepulver. Til pynt kan man hakke lidt flere valnødder eller bruge lidt frysetørret bær.

Kagen skal serveres kold og bliver kun bedre af at stå på køl en dags tid.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s