Snackbar med kokos

Denne snackbar er god at have med sig som mellemmåltid. De er mættende og fyldt med protein, fibre og sunde fedtsyre! Man kan også tilføje lidt hakket mørk chokolade istedet for frysetørret hindbær, for at gøre dem mere kageagtig.

Start med at groft hakke 1 dl mandler eller cashewnødder (jeg brugte en blanding af de to) og bland det i en skål med 1 dl kokosmel, 1 dl solsikkefrø, 1/2 dl hørfrø, 1 spsk chiafrø, 2 spsk frysetørret hindbær, 2 spsk kokosfibermel, 1 nip salt, 2 æg, 1/2 dl vand og 2 spsk rapsolie. Bland det hele godt sammen og pres det ned i små forme. Jeg brugte non stik muffinsforme til at presse dem ned i. Der bliver til 8 stk (det passede med en stor spsk i hver). Bag dem i cirka 15 min ved 175 grader.
Opbevar dem på køl eller frys dem ned og tø dem op ved at give dem en tur på brødristeren.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s