Vafler


Dette er min opskrift på sprøde vafler. De er lowcarb med fokus på protein og fibre. De er skønne med nogle syrlige bær til og kan både bruges som morgenmad, snack eller dessert efter hvad man serverer til.

Jeg kommer bare alle ingredienserne i en skål og blender med stavblender indtil massen er ensartet, så de er super nemme at lave!

Jeg brugte 2 æg, 1 dl hytteost 4%, 4 spsk fløde, 1/2 tsk bagepulver, 1/2 tsk natron, revet skal af 1/2 øko citron, 1 spsk sukrin gold (man kan bruge 2 spsk hvis man vil have sine vafler mere søde), 1 tsk vaniljepulver, 2 spsk kokosfibre, 2 spsk mandelmel (den fedtreduceret fra funktionel) og et nip salt.

Når det hele er blendet skal dejen lige hvile et par minutter. Imens kan vaffeljernet blive godt varmt og så er det bare at bage sine vafler til de er lækre og brune. Lige når de kommer ud af vaffeljernet virker de ikke så sprøde, men når de har lagt et minuts tid tørre de op og bliver sprøde. Der bliver 4 dejlige vafler af denne portion.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s