Kerne/nøddebrød

Dette brød er skønt både til morgenmad med ost, 1 blødkogt æg og frugt men bruger det også til mellemmåltider hvor jeg bare spiser en skive uden noget. Det er super simpelt at lave og mætter godt pga det høje fedtindhold fra nødder og kerner samt protein fra æggene! Denne gang kom jeg tørrede figner i, fordi jeg havde et par stykker. Man kan også undlade dem eller bruge tørrede abrikoser, dadler eller mørk chokolade istedet.


Bland 500 g kerner og nødder (hvis du bruger mere end 100 g nødder skal de hakkes) med 1/2 dl rugmel, 1 tsk salt, 3 hakkede figner, 1/4 dl olie, 1/2 dl vand samt 4 æg. Rør det godt sammen og kom det i en rugbrødsform med bagepapir og bag det ved 150 grader i 50-60 minutter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s