Chiagrød med skyr

Chiafrø er blevet en meget populær råvare og med god grund! De er fulde af omega 3 fedtstoffer (de rigtig gode altså), protein og kostfibre – det vil sige alle de ting jeg stræber efter min kost skal være fuld af. Derudover har deres vandsugende egenskab en rigtig god effekt på din mæthed og mave! Dog anbefales det, at man ikke spiser mere end 15 gram om dagen, netop på grund af denne egenskab.

Men tilbage til denne skønne morgengrød. I går aftes blandede jeg 1  1/2 dl skyr med 1/2 dl vand, 1 spsk chiafrø, 1/2 tsk vaniljepulver og en 1/2 spsk frysetørret jordbær (de kan sagtens undlades, jeg havde dem bare tilfældigt i mit skab). Denne blanding har så stået i mit køleskab natten over og i morges rørte jeg grøden godt igennem og toppede den med 2 jordbær og 12 hakkede mandler.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s