Gode mellemmåltider

Et vigtig element i et stabilt blodsukker er mellemmåltiderne! Jeg spiser gerne 1-2 om formiddagen og 2 om eftermiddagen og nogle gange et om aften. Et mellemmåltid kan være mange ting. Jeg har fx altid mandler i min taske, så lige meget hvor jeg er, har jeg en god snack så jeg ikke ryger ud i noget snask.

Derhjemme spiser jeg som mellemmåltid gerne et kogt æg, lidt skyr med mandler, rugknækbrød eller rugklidbrød godt med pålæg og mayo, hjemmelavet ostehapser eller et halvt æble med peanutbutter. Det vigtigste er, at man stadig tænker på de tre elementer protein, fedt og langsomme kulhydrater. Selvom alle mellemmåltider ikke helt opfylder dem, skal der i hvert fald indgå to af dem. Jeg sørger altid for at fedt er en af dem, da jeg synes det mætter mest.

IMG_0782

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s