Skyr rørt med blåbær og toppet med mandler

Et lækkert lille mellemmåltid og en af mine favoritter er 100 g skyr blandet med lidt rigtige økologiske blåbær og 10 hakkede mandler.

IMG_0775

Grunden til jeg skriver rigtige blåbær er forbi jeg bestemt ikke mener de bær man kan købe i frugt- og grøntafdelingen i diverse supermarkeder som er hvide indeni. Jeg køber eller plukker til fryseren når jeg er i Sverige eller også køber jeg de økologiske blåbær fra frost man kan købe i fx Irma.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s