Æggekage – en af mine favoritter til madpakken

En rigtig nem ting at have med i madpakken eller bare derhjemme til frokost er en æggekage. Det smarte er, at man kan faktisk komme næsten alt i den og dermed få brugt sine grønsags- og kødrester på en god måde og samtidig få en lækker frokost ud af det. Man kan sagtens lave den aften i forvejen, hvis man ikke har tiden til det om morgen. Jeg vil stærkt anbefale man køber en pandekagepande til formålet (min har kostet omkring 90 kr. i isenkræmmeren), da den passer perfekt til en æggekage til 1 person.

Til denne æggekage brugte jeg 2 æg, et lille stykke krydret salsicco pølse (lidt chorizo eller kalkunbacon ville også fungere godt), en rest kyllingekød, ½ porre, lidt hakket persille, 2 spsk hytteost samt lidt revet parmesanost. Jeg har toppet æggekagen med en god klat pesto, for at være sikker på at få nok fedt i retten.

Men husk at princippet er at alt kan bruges – bare man husker en ligelig fordeling af protein, grønsager og fedt.

IMG_0734

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s