At ændre sin mad, er som at ændre sit liv!

Efter mange år med evig hovedpine, træthed, yoyovægt og en stemme indeni der siger at du burde have det bedre, bliver man nød til at gøre noget nyt. For mig har maden været en central del af mit liv så længe jeg kan huske – JEG ELSKER MAD. Jeg elsker at lave det, spise det og snakke om det. Men selvom jeg har en bachelor i ernæring og sundhed og mente at jeg spiste sund, fandt jeg dog alligevel ud af, at det netop var maden der skulle gøre alt dette anderledes. Min fedtforskrækkelse, dansker kulhydratindtagelse og meget søde tand havde givet mit blodsukker kamp til stregen og mit velvære havde tabt den kamp.

Men hvad gør man så? Jeg tog min faglighed og læste mig igennem diverse litteratur og har nu fundet en måde hvor maden giver mig energi, velvære og en meget gladere hverdag! Jeg spiser efter KISS-metoden, som kort går ud på at spise en lige fordeling af det rigtige fedt, protein og langsomme kulhydrat. Nemt og enkelt og gid man havde gjort det altid – kan jeg sige nu. Det har dog været en kæmpe omvæltning for mig at gøre det og så bagefter at holde det. Derfor har jeg med mine egne erfaringer og faglige baggrund besluttet at prøve bloguniverset af og hjælpe andre til en nemmere hverdag med stabilt blodsukker, ved at vise hvordan jeg selv gør.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s